Conditii de utilizare

VarviStyll SRL

Societatea Varvi Styll SRL cu sediul in Alba Iulia, Romania, va pune la dispozitie din anul 1996 o larga gama de echipamente de protectia muncii.

Cu produse de fabricatie proprie sau de import, societatea noastra este mereu atenta la cerintele clientilor nostrii oferind acestora produse noi, de calitate, ergonomice si fiabile.

Produsele propuse, de la articole de imbracaminte si incaltaminte pana la echipamente de control pentru gaze sau electricitate, sunt controlate cu atentie si raspund standardelor de protectie in vigoare.

Deschisi fata de cerintele clientilor nostrii, VarviStyll SRL, nu se limiteaza doar la articolele prezentate, eventualele noi cerinte fiind asimilate si integrate rapid in oferta mereu actualizata a societatii.

Produsele si echipamentele de protectia muncii sunt comercializate de VarviStyll SRL nu numai in regiunea Alba Iulia ci în toata România.

În functie de cantitatea comandata, societatea VarviStyll SRL, va ofera o serie larga de produse în domeniul protectiei muncii, produse de uz general sau de unica folosinta.