VarviStyll SRL din Alba Iulia

Stimați parteneri,

Societatea Varvi Styll SRL, Str. Simion Barnuțiu Nr 17 din Alba-Iulia a fost infințată în anul domnului 1996 pentru a vă aminti că viața are un sens înalt, că dorința de siguranță, de certitudine și de securitate este una din preocuparile majore ale umanității.

Pentru aceasta vă reamintim că societatea noastra produce, importă și comercializează toată gama de echipamente personale de protecție a muncii.

Suntem una dintre societățile de profil dintre cele mai respectate atât în țară cât și în Europa.

Produsele noastre sunt concepute astfel încât să asigure un grad cât mai ridicat de confort și securitate. Totodată, calitatea, designul si ergonomia sunt calitățile care ne deosebesc echipamentele confecționate manual, de articolele similare a celorlalte societăți de profil.

In sectia de producție, utilajele performante, de ultimă generație, permit efectuarea celor mai dificile cusaturi rapid și cu precizie.

 

Articole de îmbrăcăminte:

Costumele de salopeta realizate de Varvi Styll SRL respectă cu strictețe cele mai noi reglementări din domeniul securității muncii, îmbinând performanța cu un design ergonomic.

Varvi Styll SRL confecționează costume salopetă standard, cu pieptar, combinezoane, atat de vară (din tercot sau doc) cât și varianta acestora pentru timp friguros (vătuite).

Pentru timpul rece Varvi Styll SRL realizează veste, jachete, scurte, etc.

Scurtele confecționate de Varvi Styll SRL sunt cu sau fără mâneci detașabile, vătuite cu vată ecologică la diferite grosimi (în funcție de gradul de protecție la frig).

Toate produsele create de Varvi Styll SRL pot fi fabricate și din material impermeabil, cu o protecție împotriva umidității, superioară articolelor de îmbrăcăminte standard.

Conlucram atent cu beneficiarul final al echipamentului de protecția muncii, rezultatul find unul pe masura așteptărilor.

Gama de culori sau combinațiile de culori sunt în număr nelimitat, dar alese de comun acord cu clientul astfel incât  acestea să îl reprezinte și să ne reprezinte.

În general pentru confecționarea echipamentelor de protecția muncii, originale Varvi Styll SRL, utilizăm materiale inovatoare astfel incât produsele noastre au o durabilitate în timp de cca. 24 luni. *

Garanția este efectivă iar produsul supus unei astfel de garanții în cazul unui defect este înlocuit imediat.

 

Echipamente speciale

În repetate rânduri firma noastra a fost pusă la încercare de diferiți clienți pentru a confecționa corturi, tende la dimensiuni uriașe, sarcină de care ne-am achitat cu brio.

Ulterior, nu au fost impedimente pentru a imbrăca o clădire in material textil sau a fabrica vele pentru ambarcațiuni ușoare. În aceeași măsură confecționarea huselor pentru transportul diverselor utilaje nu este o surpriză pentru atelierul de producție.

 

Orice produs poate fi personalizat cu sigla sau logo-ul societații prin unul din procedeele :

  • termotransfer,
  • serigrafie
  • broderie.

 

Diversitatea si calitatea produselor propuse  precum și numele de marcă al producătorilor sunt argumente care cu siguranță vă vor atrage atenția.

Varvi Styll SRL din Alba Iulia continuă pe ideea dezvotată de la înființarea societății,  promovarea unor produse de calitate si a unui nou mod de colaborare.

Dorim sa construim împreună cu partenerii noștri de afaceri o relație economică bazată pe cinste, corectitudine, seriozitate si înțelegere.

 

Sunteți invitați să testați profesionalismul colectivului nostru si sa apreciați calitatea produselor

 

Varvi Styll SRL
Str. Simion Barnuțiu Nr 17
510104 Alba Iulia
Jud. Alba România

* Vă propunem la cerere o garanție extinsă de 12 luni.